Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Persil")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 191

  • Page / 8
Export

Selection :

  • and

LE PHYLLOXERA ET LE PERSILAVDYSHEV SH E; POPOV PF.1974; SADOVOD. VINOGRAD. VINODEL. MOLDAV.; S.S.S.R.; DA. 1974; VOL. 29; NO 8; PP. 56-57Article

STUDI SUL VIRUS DELLA LACINIATURA A FOGLIA DI CAROTA DEL PREZZEMOLO. II. DETERMINAZIONE DI ALCUNE CARATTERISTICHE FISICO-CHIMICHE = ETUDES SUR LE VIRUS DES DECOUPURES EN FEUILLES DE CAROTTE DU PERSIL (PCLV). II. DETERMINATION DE QUELQUES CARACTERISTIQUES PHYSICO-CHIMIQUESQUACQUARELLI A; AVGELIS A; PIAZZOLLA P et al.1974; PHYTOPATHOL. MEDITERRANEA; ITAL.; DA. 1974; VOL. 13; NO 3; PP. 155-159; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 14 REF.Article

MODIFICATIONS BIOCHIMIQUES DANS DES RACINES TUBEREUSES DE PERSIL, DE PANAIS ET DE CELERI AU COURS DE LEUR VEGETATION ET DE LEUR CONSERVATIONSKORIKOVA YU G; ISAGULYAN EH A.1974; FIZIOL. BIOKHIM. KUL'TUR. RASTEN., U.S.S.R.; S.S.S.R.; DA. 1974; VOL. 6; NO 6; PP. 621-626; ABS. ANGL.; BIBL. 2 REF.Article

Etudes des effets d'un traitement thermique sur la qualité (flaveur et couleur) de quelques plantes aromatiques: Basilic, Oimum basilicum L.; Menthe, Mentha piperita, Persil, Petroselinum sativum Hoffm; Estragon, Artemesia Dracunculus L = Study of the effects of a thermal treatment on the quality (flavor and color) of several aromatic plants: basil, Ocimum basilicum L., mint, Mentha piperita; Parsley, Petroselinum sativum Hoffm; Tarragon, Artemesia Dracunculus LBocquel Baritaux, Odile; Richard, Hubert.1991, 148 p.Thesis

STUDI SUL VIRUS DELLA LACINIATURA A FOGLIA DI CAROTA DEL PREZZEMOLO (PCLV). III. ALCUNI FATTORI CHE INFLUENZANO LA PRODUZIONE DEI COMPONENTI VIRUS-SPECIFICI. = ETUDE DU VIRUS DU PERSIL A FEUILLES LACINIEES COMME LA CAROTTE. III. FACTEURS INFLUENCANT LA PRODUCTION DE COMPOSANTS SPECIFIQUES DU VIRUSAVGELIS A; PIAZZOLLA P; VOVLAS C et al.1977; PHYTOPATHOL. MEDITERRANEA; ITAL.; DA. 1977; VOL. 16; NO 1; PP. 5-10; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 16 REF.Article

CHANGEMENT DE COMPOSITION DE CERTAINS LEGUMES, SERVANT DE CONDIMENTS, LORS DE LEUR FANAISON ET DESSICCATIONSIMEONOVA V.1973; IZVEST. INST. KHRAN., SOFIJA; BALG.; DA. 1973; VOL. 11; PP. 35-43; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 23 REF.Serial Issue

ETUDES EXPERIMENTALES DE CONGELATION, AU C.N.R.S.GALLET D; DUMINIL JM.1979; REV. GEN. FROID; FRA; DA. 1979; NO 11; PP. 643-644Article

VOLATILE FLAVOUR COMPONENTS OF PARSLEY LEAVES (PETROSELINUM CRISPUM (MILL.) NYMAN) = CONSTITUANTS VOLATILS DE LA FLAVEUR DES FEUILLES DE PERSIL (P. C. (M.) N.)FREEMAN GG; WHENHAM RJ; SELF R et al.1975; J. SCI. FOOD AGRIC.; G.B.; DA. 1975; VOL. 26; NO 4; PP. 465-470; BIBL. 12 REF.Article

LE PERSIL A AUSSI SES ENNEMISDE MEIRLEIRE H.1973; PHYTOMA; FR.; DA. 1973; VOL. 25; NO 249; PP. 26Serial Issue

EMPLOI DE PROMETRYNE ET DE LINURON DANS LES SEMIS DE FENOUIL, DE CELERI ET DE PERSILKAMENEVA EA; PEN'KOV LA.1973; KHIM. SEL'SK. KHOZ.; S.S.S.R.; DA. 1973; VOL. 11; NO 2; PP. 126-129Serial Issue

THE ISOLATION AND IDENTIFICATION OF PARSLEY VIRUSES OCCURRING IN BRITAIN = ISOLEMENT ET IDENTIFICATION DE VIRUS DU PERSIL RENCONTRES EN GRANDE-BRETAGNEFROWD JA; TOMLINSON JA.1972; ANN. APPL. BIOL.; G.B.; DA. 1972; VOL. 72; NO 2; PP. 177-188; H.T. 1; BIBL. 1P.Serial Issue

LE PROBLEME DE L'ACTIVITE DE FERMENTATION DE QUELQUES MICROORGANISMES DE LA RHIZOSPHERE DU PERSILPANOSYAN AK; PUCHINYAN LP.1971; AKAD. NAUK ARM. S.S.R., DOKL.; S.S.S.R.; DA. 1971; VOL. 53; NO 3; PP. 180-183; ABS. ARM.; BIBL. 6REF.Serial Issue

ZUR KENNTNIS DER AETHERISCHEN OELE VON PETERSILIE. II. VERGLEICHENDE UNTERSUCHUNG DES FRUCHT-, BLATT- UND WURZELOELES EINIGER PETERSILIENSORTEN. = CONTRIBUTION A LA CONNAISSANCE DE L'HUILE ESSENTIELLE DE PERSIL. II. ETUDE COMPARATIVE DES HUILES DE FRUIT, FEUILLES ET RACINES DE QUELQUES VARIETES DE PERSILFRANZ C; GLASL H.1976; QUAL. PLANT.; PAYS-BAS; DA. 1976; VOL. 25; NO 3-4; PP. 253-262; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 9 REF.Article

Purification and characterization of flavone synthase I, a 2-oxoglutarate-dependent desaturaseBRITSCH, L.Archives of biochemistry and biophysics (Print). 1990, Vol 282, Num 1, pp 152-160, issn 0003-9861, 9 p.Article

Volatile constituents from parsley cultures = Les composés volatils du persil cultivéGBOLADE, A. A; LOCKWOOD, G. B.Flavour and fragrance journal. 1989, Vol 4, Num 2, pp 69-71, issn 0882-5734Article

LE VIROSI DELLE PIANTE ORTENSI IN PUGLIA. XVI. LA MACULATURA CLOROTICA E IL RACHITISMO CESPUGLIOSO DEL PREZZEMOLO = LES MALADIES A VIRUS DES PLANTES MARAICHERES DANS LES POUILLES. XVI.LA MARBRURE CHLOROTIQUE ET LE RABOUGRISSEMENT BUISSONNEUX DU PERSILAVGELIS A; QUACQUARELLI A.1974; PHYTOPATHOL. MEDITERRANEA; ITAL.; DA. 1974; VOL. 13; NO 1-2; PP. 1-9; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 10REF.Article

TECHNIQUE DE DOSAGE DE L'APIOL DANS L'EXTRAIT AU CO2 DE PERSILPOPOVA SA; KOSHEVAYA AV.1976; MASLOZHIR. PROMYSHL.; S.S.S.R.; DA. 1976; NO 5; PP. 19; BIBL. 2 REF.Article

ETUDE PRELIMINAIRE D'UNE INTERACTION PLANTE-VIRUS CHEZ UNE OMBELLIFERE: LE PERSIL (PETROSELINUM SATIVUM HOFFM.). OBSERVATIONS ULTRASTRUCTURALESCADILHAC B; MARCHOUX G; COULOMB P et al.1972; ANN. PHYTOPATHOL.; FR.; DA. 1972; VOL. 4; NO 4; PP. 345-352; H.T. 9; ABS. ANGL.; BIBL. 1P.Serial Issue

EFFECT OF HARVESTING DATE, STORAGE TEMPERATURE ON THE STORAGEABILITY OF LEAFY VEGETABLES.WALLY YA; SHARAF MA; MAKSOUND MA et al.1978; EGYPT. J. HORTIC.; EGYPT.; DA. 1978; VOL. 5; NO 1; PP. 65-74; ABS. ARABE; BIBL. 1 P.Article

STUDI SUL VIRUS DELLA LACINIATURA A FOGLIA DI CAROTA DEL PREZZEMOLO. I. RELAZIONE SIEROLOGICA CON IL VIRUS DELLA MACULATURA GIALLA DELLA CICORIA = ETUDES SUR LE VIRUS DES DECOUPURES EN FEUILLES DE CAROTTE DU PERSIL. I. RELATIONS SEROLOGIQUES AVEC LE VIRUS DES TACHES JAUNES DE LA CHICOREEAVGELIS A; QUACQUARELLI A.1974; PHYTOPATHOL. MEDITERRANEA; ITAL.; DA. 1974; VOL. 13; NO 1-2; PP. 97-100; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 4REF.Article

Relationship between color evaluation and chlorophyllian pigment content in dried parsley leaves = Corrélations entre l'évaluation de la couleur et la teneur en pigment chlorophyllien des feuilles séchées de persilBERSET, C; CANIAUX, P.Journal of food science. 1983, Vol 48, Num 6, pp 1854-1877, issn 0022-1147Article

Fatty acid composition of lipids from edible parts and seeds of vegetables = Composition en acides gras des lipides des parties comestibles et des graines de légumesNASIRULLAH; WERNER, G; SEHER, A et al.Fette, Seifen, Anstrichmittel. 1984, Vol 86, Num 7, pp 264-268, issn 0015-038XArticle

Evaluation of modifiers for determination of V in parsley by GF AASAMBROZINI, Beatriz; FILHO, Volnei Resta A; OLIVEIRA, Silvana R et al.Food chemistry. 2009, Vol 116, Num 4, pp 1024-1028, issn 0308-8146, 5 p.Article

Capillary gas chromatographic determination of prometryn and its degradation products in parsley = Dosage, par chromatographie gazeuse en capillaire, du prométhrin et de ses produits de dégradation dans le persilBARDALAYE, P. C; WHEELER, W. B.Journal - Association of official analytical chemists. 1985, Vol 68, Num 4, pp 750-753, issn 0004-5756Article

PARSLEY LATENT VIRUS, A NEW AND PREVALENT SEED-TRANSMITTED, BUT POSSIBLY HARMLESS VIRUS OF PETROSELINUM CRISPUMBOSS L; HUTTINGA H; MAAT DZ et al.1979; NETHERL. J. PLANT PATHOL.; NLD; DA. 1979; VOL. 85; NO 3; PP. 125-136; ABS. DUT; BIBL. 21 REF.Article

  • Page / 8